QUESTIONS AND ANSWERS NO. 2
1)
Could you please explain whether you intend this to extend to documents and web site pages developed by the TPA for the program?

All information (including files, documents, and electronic data, regardless of the media it is in) belonging to GS/OAS and used by Contractor in the performance of this Contract shall remain the property of GS/OAS as specified in clause 6 of Annex II of the CPR Form.  On the documents and web site developed by the Contractor for the program, Contractor shall grant GS/OAS a perpetual, non-exclusive license at no cost to make use of them.
2)
Do you also intend this to apply to any work produced by scholarship recipients in the program?


No.

